Leuk dat je interesse hebt.

Het werk dat ik doe is Cosmeticaproducten verkopen. Dit doe ik voor 90% online, de rest via braderieën en reclame maken bij diverse winkels. Op deze manier bouw je snel en makkelijk een klantenkring op. En doordat de producten gebruikt worden en dus opgaan blijven de klanten vaker komen.

-Wat ga je doen?- Je gaat Online producten verkopen, via een officiële kant en klare webshop, waarvan de winst (30%) direct voor jezelf is.

-Inkoop?- Nee! Je hoeft het zelf niet in te kopen, de klant betaald en daarna bestel jij. Jij bestelt de producten met jouw eigen account tegen de inkoopprijs, het verschil (30%) is direct voor jou.

-Waar?- Je verkoopt de producten via je eigen sociale media. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, een eigen webshop.

– Targets?- Nee! Je doet het op jouw manier en je eigen tempo.

Wij werken zonder inschrijfkosten, en zonder eerste aankoop. Er zijn dus geen verplichtingen! Je kan vrijblijvend starten. Vind je het leuk ga je door, vind je het niks dan kan je gewoon stoppen. Je verdient zo een 30% per product dat je verkoopt. Je kunt ook doorstromen, en zelf een eigen team starten waardoor je bonusverdienste hoger zullen worden. Je komt bij een leuk team dames en heren in de chat waar we je kunnen helpen om een succesvolle business te hebben.

Natuurlijk kan en wil ik je nog veel meer vertellen, dus aarzel niet en neem contact met mij op.

WhatsApp 06-40614958 of mail naar: vraag@cosmeticaparadijs.nl

Met vriendelijke groeten,

Caroline Jansen

Koop met korting
Het grote voordeel van het aanbod van FM WORLD is dat het producten voor dagelijks gebruik bevat, zoals parfums, body care producten, huishoudproducten en andere. Partners hebben de mogelijkheid om FM WORLD producten en diensten tegen lagere prijzen in te kopen, en dus op hun eigen uitgaven te besparen.

Gebruik zelf de producten, beveel ze aan en verkoop ze
Eens je de unieke en nuttige FM WORLD producten hebt ontdekt, kan je ze aanbevelen aan anderen: jouw familie, vrienden, kennissen of buren. Klanten vinden voor hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik is makkelijk. Op deze manier kan je, als je dat wenst, geld gaan verdienen op de verkoop, omdat je als Partner met korting inkoopt en dus verkoopt met een winst. Het verschil in prijs, de winstmarge, is voor jou.

Wees een leider! Bouw jouw eigen team
Om een nog sterker financieel resultaat neer te zetten, is het goed om te starten met het bouwen van jouw eigen team. Dit betekent niets meer dan anderen aanmoedigen om te doen wat jij ook doet – de producten van FM WORLD verkopen. Op die manier wordt je een teamleider, een sponsor, die hen wegwijs zal maken in het aanbod en de regels van samenwerking met FM WORLD. Naast de verdiensten op jouw eigen aankopen, zal je ook een commissie ontvangen op de aankopen in jouw team, waarin elke persoon een bepaald effectiviteitslevel bereikt heeft. Ook de mensen in jouw team ontvangen een commissie en de mensen uit hun teams ook. Iedereen werkt samen voor het gemeenschappelijk succes!

Opgelet: MLM is geen financiële piramide! Jouw winsten komen van de verkoop van producten, niet van het aanbrengen van nieuwe leden.

CONTACT: WHATSAPP 06-40614958 VRAAG@COSMETICAPARADIJS.NL
ONS AFHAALPUNT ZIT IN DRUTEN