Ontdek een innovatief dieetprogramma dat natuurlijk gewichtsverlies garandeert zonder het jojo-effect.


Droom jij van een perfect figuur vind je het moeilijk om de tijd en motivatie te vinden voor regelmatige oefeningen en bezoeken aan een dieetkliniek? Of weet je misschien niet wat je wel en niet moet eten? Hier hoef je je geen zorgen meer over te maken. We hebben een programma gemaakt wat jou leven altijd zal veranderen.


REVOLUTIE IN DE GEWICHTSVERLIES WERELD
Het FIT 6 programma is een innovatieve methode om gewicht te verminderen, die is ontwikkeld door specialisten in klinische diëtetiek. Het doel is niet alleen om onnodige kilo’s te verliezen, maar ook om het comfort van het leven, de gezondheid en het welzijn te verbeteren.


6STADIA NAAR EEN PERFECT LICHAAM
Elke fase duurt een maand. Je gaat door met je dieet zolang je wilt en hoeveel je wilt afvallen! Hoe meer gewicht je wilt verliezen, hoe meer stappen je moet nemen. U kunt het dieet in elk stadium stoppen!
Een onjuist dieet leidt tot lichaamsontsteking. In de eerste fase keert uw lichaam terug naar zijn natuurlijke balans.
Het doel van de eerste fase is niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om uw systeem te reinigen en uw lichaam te ontgiften, evenals om uw welzijn en uw gezondheidstoestand te verbeteren.


NUTRICODE
Dankzij supplementen ondersteun je je lichaam door het te voorzien van belangrijke voedingsstoffen. Verder ontgiften en reiniging dragen bij aan uw welzijn.
U zult spieren behouden, wat helpt om het lichaam stevig te houden. U zult achtereenvolgens afvallen. Cellulitis wordt minder zichtbaar.
Het doel is bereikt! Tijdens deze stap volgt u een uitgebalanceerd dieet dat garandeert dat uw lichaamsgewicht lang stabiliseert, waardoor het jojo-effect wordt voorkomen.
Door deel te nemen aan het FIT6-programma, krijg je in de eerste plaats een recept om onnodige kilo’s te verminderen, maar niet alleen dat. De prijs omvat ook constant contact met onze klinische diëtist die u zal helpen eventuele twijfels weg te nemen en u zal mobiliseren om in actie te komen! U kunt ook lid worden van een van de vele onafhankelijke steungroepen op Facebook. Hun leden helpen elkaar in slechte tijden, delen recepten en hun successen en motiveren elkaar om verder te werken.
Daarnaast hebben we een website vol voedingsinspiraties voor jou, Instagram- en Facebook-accounts boordevol voedings-curiosa en e-book in een prachtig grafisch ontwerp, en daarin 100 recepten voor elke fase van het programma. Door lid te worden van de FIT6-community, zult u merken dat afvallen nog nooit zo leuk, gemakkelijk en lekker is geweest!
Het programma is gebaseerd op gezond eten en het gebruik van voedingssupplementen op basis van veel mineralen en vitamines die zijn geassocieerd met plantenextracten met bekende effecten. Er zijn echter klinische situaties die de beperking of zelfs uitsluiting vereisen van bepaalde voedselingrediënten of groepen die relevant zijn voor FIT6-deelnemers. Daarom kan niet iedereen eraan deelnemen.


Het programma wordt niet aanbevolen voor mensen:
jonger dan 16 en ouder dan 70 jaar
zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
patiënten met hyperurikemie, jicht, diabetes type I en type II
lijdt aan hart- en nierfalen en sommige soorten inflammatoire darmaandoeningen (Crohn, colitis ulcerosa, prikkelbare darmsyndroom)
met ernstige leveraandoeningen (cirrose, geelzucht) en auto-immuunziekten (lupus, psoriasis, multiple sclerose, reumatoïde artritis, sommige soorten bloedarmoede, HIV)
patiënten met chronische gastritis in de actieve fase en met maagzweren
met een slechte bloedstolling, orale anticoagulantia innemen
tijdens oncologische therapie en degenen die de behandeling in minder dan twee jaar hebben voltooid
lijdt aan intolerantie of allergisch is voor een ingrediënt van de gebruikte voedingssupplementen
met bloedarmoede en hyperprolactinemie
op een vegetarisch of veganistisch dieet
het beoefenen van competitieve sporten of het vereisen van intense fysieke inspanning

Ik wil meer weten over Fit6