6 Stadia naar een perfect lichaam

Elke fase duurt een maand. Je gaat door met je dieet zolang je wilt en hoeveel je wilt afvallen! Hoe meer gewicht je wilt verliezen, hoe meer stappen je moet nemen. U kunt het dieet in elk stadium stoppen!

DOE VANDAAG MEE MET FIT6!

Een onjuist dieet leidt tot lichaamsontsteking. In de eerste fase keert uw lichaam terug naar zijn natuurlijke balans.

Het doel van de eerste fase is niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om uw systeem te reinigen en uw lichaam te ontgiften, evenals om uw welzijn en uw gezondheidstoestand te verbeteren

verlies van gewicht

Deze fase is verdeeld in 4 fasen. Het doel van deze fase is om vet te verliezen, met behoud van energie en vitaliteit.

Dankzij NUTRICODE-supplementen ondersteun je je lichaam door het te voorzien van belangrijke voedingsstoffen. Verdere ontgifting en reiniging dragen bij aan uw welzijn.

U zult spieren behouden, wat helpt om het lichaam stevig te houden. U zult achtereenvolgens afvallen.Cellulitis wordt minder zichtbaar.

Het doel is bereikt! Tijdens deze stap volgt u een uitgebalanceerd dieet dat garandeert dat uw lichaamsgewicht lang stabiliseert, waardoor het jojo-effect wordt voorkomen.

Het ontstaan

Mijn leven als diëtist draait om mensen te helpen af ​​te vallen. Tot dusverre heb ik gewerkt met de methoden waarin ik geloofde, maar er zaten dingen in die vanuit mijn oogpunt verbeterd konden worden. Dingen die mijn patiënten ten goede kunnen komen, vooral als het gaat om gezondheid.

Ik had een idee, maar het was noodzakelijk om het dieet te verfijnen en de juiste voedingssupplementen te vinden die aan mijn verwachtingen zouden voldoen.

Op een dag kwam ik Nutricode tegen … en zo werd het FIT6-programma gemaakt.

FIT6 bestaat uit 6 verschillende opeenvolgende fasen, waarvan de GEWICHTSVERLIES fase is verdeeld in 4 grote fasen.

Deelnemers beginnen met de 1e STAGE, die naast het afwerpen van onnodige kilo’s tot doel heeft om de ontsteking van het lichaam te verminderen en het welzijn en de algehele gezondheid te verbeteren. Daarna gaan ze naar de 2e STAGE en beginnen de 4-fasen gewichtsverliesfase. Het tonificerende stadium (stimulatie van spieren om hun groei te vergemakkelijken) is van toepassing wanneer we veel kilo’s moeten verminderen of een langdurig gewichtsverliesproces moeten verwerken. Zodra het doel is bereikt, gaan we naar ONDERHOUDSFASE, of een uitgebalanceerd dieet, dat het gewicht gedurende lange tijd zal stabiliseren, waardoor het jojo-effect wordt voorkomen.


Veelgestelde vragen en antwoorden:

1. Hoe werkt het programma?

Het FIT6-programma gaat over afvallen. Dit is een programma voor zelfgebruik. Degenen die ervan willen profiteren, moeten een maandelijks programma kopen. De set bevat een voedingssupplement en alle belangrijke informatie, indicaties over voeding, een lijst met benodigde producten.

Je begint met fase 1 en volgt vervolgens de volgende fasen (2, 3, 4 …) totdat je je doel bereikt. Dan is het tijd voor het stabilisatiedieet.

2. Waarom kan ik geen soep krijgen in de eerste fase van het programma?

Soepen zijn erg gezond. Je moet echter geen soepen hebben aan het begin van het programma om je honger beter te beheersen. Het gevoel van verzadiging hangt samen met de consumptie van eiwitten (vlees, vis, eieren). Als je een maaltijd eet die soep bevat, eet je minder eiwitten, daarom komt het gevoel van honger eerder terug. Afgezien daarvan is soep gemengd en heeft het een vloeibare consistentie. Soep eten en de inname ervan gebeurt sneller, waardoor je sneller honger krijgt. We eten soepen strategisch in verschillende stadia om gewicht te verminderen.

3. Waarom heb ik constipatie aan het begin van het programma?

Voor veel mensen is het dieet in ons programma een grote verandering in hun dagelijkse voeding. Het lichaam moet zich aanpassen aan de verandering. Bovendien bevat het dieet een beperkte hoeveelheid oplosbare vezels, dat zijn die water vasthouden en de ontlasting zachter en gemakkelijker uit te scheiden maken.

In geval van constipatie raad ik aan:

eet haver, vers fruit en zaden toegestaan in het programma
drink de aanbevolen hoeveelheid water
drink voordat je gaat slapen 1 glas thee met een zwak spoelend effect dat geen suiker op basis van fruit bevat

4. Kan ik bepaalde fasen herhalen?

Het hangt af van het voedingssupplement en per geval. Neem in zo’n geval contact met me op. Er kunnen situaties zijn waarin u de gemiste dosis van het supplement op dezelfde dag kunt innemen. Neem de gemiste dosis de volgende dagen nooit in.

5. Ik ben vergeten mijn supplement in te nemen. Kan ik de gemiste dosis samen met de huidige innemen?

Het hangt af van het voedingssupplement en per geval. Neem in zo’n geval contact met me op. Er kunnen situaties zijn waarin u de gemiste dosis van het supplement op dezelfde dag kunt innemen. Neem de gemiste dosis de volgende dagen nooit in.

6. Kan ik meer dan één NUTRICODE-supplement tegelijkertijd nemen?

Het hangt af per geval en het voedingssupplement. Het is het beste om deze situatie met ons te bespreken. Er zijn supplementen die kunnen worden gecombineerd en die niet kunnen worden gecombineerd. Dit hangt ook af van het klinische beeld van een bepaalde persoon.

7. Hoe lang kan ik de detox gebruiken?

In ons programma bevelen we aan het begin van elke fase 1 detoxdag aan, te beginnen met fase 2.

8. Wat moet ik doen als ik mijn doel niet heb bereikt na het voltooien van 6 fasen?

Dit programma is cyclisch. Als u na het implementeren van fase 6 uw doel niet hebt bereikt, moet u het programma opnieuw starten vanaf het begin (ga eerst door fase 1 en daarna de volgende).

9. Hoe weet ik dat ik kan deelnemen aan dit programma?

Een lijst met personen die het programma niet mogen volgen, vindt u op onze blog, in onze online winkel en op ons Facebook-profiel, neem indien nodig contact met ons op.

10. Hoe kan ik folders met indicaties over voeding binnen het programma verkrijgen?

U ontvangt een informatieve folder bij uw maandelijkse bestelling.

Locatie

Afhaalpunt : Druten

Bezorging : wereldwijd

Contact

WhatsApp : 06-40614958

Email : vraag@cosmeticaparadijs.nl

Ik wil meer informatie over FIT6